EPDermaCare Voucher
MCKS Pranic Healing Το pranic healing είναι μια αρχαία θεραπεία η οποία αναγνωρίζει ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από δυο μέρη:  
  1. Το φυσικό σώμα και
  1. Το ενεργειακό σώμα.
  Το πρώτο είναι αυτό που βλέπουμε και αγγίζουμε ενώ το δεύτερο βρίσκεται γύρω από το φυσικό σώμα και ταυτόχρονα το περικλείει, και λέγεται αιθερικό σώμα από τους ενορατικούς. Είναι μια θεραπεία που δεν αγγίζει το φυσικό σώμα, αφού η θεραπεία αφορά το ενεργειακό σώμα.   Με την θέλησή μας να θεραπεύσουμε είτε εμάς είτε τους άλλους ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς, το ενεργειακό κέντρο της οποίας είναι το κλειδί για την πνευματική μας εξέλιξη.   Ο πρώτος νόμος στον οποίο στηρίζεται το pranic healing είναι αυτός της αυτοθεραπείας, μιας έμφυτης ικανότητας ακόμη και αν δεν χρειάζεται ο ασθενής να ακολουθήσει κάποια αγωγή θεραπείας.   Ένας ακόμα νόμος στον οποίο στηρίζεται το pranic healing είναι αυτός της “ζωτικής ενέργειας” που είναι απαραίτητη για να υπάρχει ζωή. Αυξάνοντας την ζωτική ενέργεια στα προσβεβλημένα σημεία, αλλά και σε όλο το σώμα, μπορούμε να επιταχύνουμε την θεραπεία αφού αυξάνουμε τον ρυθμό της αυτοθεραπείας του σώματος.   Στο βασικό επίπεδο του pranic healing μπορούμε να μάθουμε πως μπορούμε να θεραπεύσουμε τις ασθένειες των άλλων, μαθαίνοντας παράλληλα και αυτοθεραπεία.   Συγκεκριμένα στο βασικό επίπεδο μαθαίνουμε:  
  1. Πώς μπορούμε να κάνουμε τα χέρια μας πιο ευαίσθητα και πως μπορούμε να κάνουμε scanning στην περιοχή, δηλαδή πως μπορούμε να νιώσουμε το “ενεργειακό σώμα” του ασθενή. Θα μάθετε πώς να βρίσκετε την μπλοκαρισμένη ενέργεια έτσι ώστε να επιλέξετε πως θα την θεραπεύσετε.
 
  1. Τον τρόπο να καθαρίζουμε, να ενεργοποιούμε και να σταθεροποιούμε την “προβαλλόμενη ενέργεια”, πως μπορούμε να την απελευθερώσουμε και να κόψουμε τον ενεργειακό δεσμό.
 
  1. Πως μπορείτε να απορροφήσετε τα πράνα και να τα προβάλλετε στον ασθενή με σκοπό την θεραπεία.
 
  1. Τον τρόπο να κάνετε τους ασθενείς πιο δεκτικούς για να επιταχυνθεί η θεραπεία.
 
  1. Αυτοθεραπεία και θεραπεία από απόσταση.
 
  1. Πως γίνεται η σωματοποίηση κάποιας ασθένειας.
 
  1. Το σύστημα των 11 ενεργειακών κέντρων και τις βασικές τους λειτουργίες.
 
  1. Pranic αναπνοή που είναι μια απλή τεχνική η οποία ανεβάζει τα επίπεδα της ενέργειας σε λίγα λεπτά.
 
  1. Διαλογισμό στις “δίδυμες καρδιές”, που μέσα από αυτόν πετυχαίνουμε την κοσμική συνείδηση ή διαφώτιση. Όσο διαρκεί, ενοποιούμαστε με την θεϊκή ενέργεια μέσω ενός καναλιού που ρέει προς τα κάτω και μας πληροί με θεϊκό φως, αγάπη και δύναμη.
 
  1. Την δόμηση του χαρακτήρα η οποία είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι του pranic healing και είναι ο προσανατολισμός μας για την απόκτηση των αρετών που θα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και θεραπευτές και ταυτόχρονα θα μας “ανεβάσουν” πνευματικά.
  Με το pranic healing μπορούμε να έχουμε:  
  1. Μια προληπτική θεραπεία αφού η όλη διαδικασία γίνεται στο ενεργειακό σώμα του ατόμου. Αρκετές φορές και μόνο ο καθαρισμός από μια πιθανή συμφόρηση μπορεί να προλάβει μια ασθένεια πριν σωματοποιηθεί.
 
  1. Την θεραπεία κάποιων ασθενειών όπως είναι η αρθρίτιδα, οι καρδιοπάθειες, υπέρταση, αναπνευστικά προβλήματα κλπ.
 
  1. Ο ρυθμός της αποθεραπείας τριπλασιάζεται.
  Την τεχνική του pranic healing μπορεί να την μάθει ο οποιοσδήποτε έχει μέση νοημοσύνη, μέση ικανότητα συγκέντρωσης και ένα ανοιχτό μυαλό. Η συνέχεια απαιτεί την επιμονή και την εφαρμογή των τεχνικών που θα μάθετε.   Χαράλαμπος Καλλίνικος Φυσικοθεραπευτής
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ