EPDermaCare Voucher
Bright Stone massage Σε μια κοινωνία που χάνει συνεχώς την ικανότητα επικοινωνίας, εξαιτίας του φρενήρη ρυθμού ζωής και του στρες, ολοένα και συχνότερα γίνεται αισθητή η ανάγκη να σταματήσουμε λίγο για να ξαναβρούμε μία ενδόμυχη επαφή με τον εαυτό μας. Η επαφή, συνεπώς, θα αποτελεί πρωταρχική μας ανάγκη και το μασάζ την κύρια στιγμή της κάθε περιποίησης. Η τεχνική αυτή του μασάζ, είναι ένας τρόπος περιποίησης που, μέσω της ενεργοποίησης των αισθήσεων, προκαλεί μία γενική εξισορρόπηση του οργανισμού, που είναι απαραίτητη για την επανάκτηση της ζωτικότητας, των δυνάμεων και της αρμονίας των μορφών.   Διεγείροντας, με αυτόν τον τρόπο, τις αισθήσεις, επιτυγχάνονται συγκεκριμένες αντιδράσεις του οργανισμού που αυξάνουν τη βιολογική επιδεκτικότητα του δέρματος στις προσφερόμενες δραστικές ουσίες, επιταχύνουν την κυτταρική δραστηριότητα και διευκολύνουν την ανταλλαγή των ουσιών. Οι δραστηριότητες αυτές μπορούν να βελτιωθούν με μία ειδική τεχνική μασάζ που πραγματοποιείται με τη bright stone, την έξυπνη πέτρα.   Χαρακτηριστικά της bright stone Κατασκευάζονται από ένα ειδικό διαφανές υλικό και χάρη στο στρογγυλό τους σχήμα, καθώς και τη λεία και γυαλιστερή εμφάνισή τους, μοιάζουν σαν απλές πέτρες, όπως αυτές που βρίσκουμε στα ποτάμια. Στην πραγματικότητα, κάτω από αυτή την οικεία όψη κρύβονται δύο σημαντικές δραστηριότητες, που είναι χρησιμότατες για τη γενική ισορροπία του οργανισμού:
  1. Εξουδετέρωση του στατικού ηλεκτρισμού με το μασάζ Antistat
  2. Χρωματική διέγερση με το χρωματομασάζ
  Οι bright stones είναι τοποθετημένες πάνω σε ένα πρακτικό δίσκο, από ξύλο και plexiglass, πολλαπλής χρησιμότητας:
  1. Για την εναπόθεση των πετρών, όταν δε χρησιμοποιούνται.
  2. Για την εύκολη μεταφορά τους από τη μία καμπίνα στην άλλη.
  3. Για την επαναφόρτιση των bright stones, αφού συνδεθεί με το ρεύμα.
  Οι πέτρες είναι πέντε. Οι τέσσερις έχουν το ίδιο μέγεθος, φωτίζονται αδιάλειπτα και η καθεμία εμφανίζει ένα μόνο χρώμα: μπλε, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο. Τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος κατά το ριλάξ και την περιποίηση. Η πέμπτη πέτρα έχει μεγαλύτερο μέγεθος και το χρώμα της αλλάζει αυτόματα, παίρνοντας σταδιακά διαφορετικές αποχρώσεις: μπλε, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο. Χρησιμοποιείται αγγίζοντας ελαφρά τους μεσημβρινούς του σώματος πριν από την κύρια περιποίηση.   Πληροφόρηση : Goumas Wellness Άρθρο δημοσιευμένο στο περιοδικό: Les Nouvelles Esthetiques 4/2005
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ