EPDermaCare Voucher
Ωτοπλαστική και αισθητική Δεδομένου ότι η περιοχή των αυτιών σπανίως αγγίζεται κατά τη διάρκεια των αισθητικών περιποιήσεων, δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα για τις ενέργειες του αισθητικού. Επιπλέον, η επέμβαση της ωτοπλαστικής γίνεται συνήθως σε ασθενείς πολύ νεαρής ηλικίας οι οποίοι δεν αποτελούν πελάτες των αισθητικών. Πριν από την επέμβαση
  1. Ψυχολογική υποστήριξη
  2. Ο ασθενής πρέπει να λουστεί την προηγούμενη μέρα του χειρουργείου, τόσο για καθαριότητα της περιοχής των αυτιών όσο και για το λόγο ότι μετά την επέμβαση θα έχει ειδικό επίδεσμο στην περιοχή των αυτιών με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο το λούσιμο.
Μετά από την επέμβαση
  1. Αν οι τομές είναι σε εμφανές σημείο του αυτιού ίσως χρειαστεί μακιγιάζ για καμουφλάρισμα των ουλών. Αυτό γίνεται μετά από δύο εβδομάδες περίπου.
  2. Μετά από την υποχώρηση του οιδήματος πρέπει ο αισθητικός να είναι αρκετά προσεκτικός ώστε κατά τη διάρκεια μάλαξης προσώπου-κεφαλής να μην κάνει απότομους χειρισμούς στην περιοχή των αυτιών και ιδιαίτερα του λοβίου.
  Ζάρπα Ευαγγελία Πτυχ. Αισθητικής - Κοσμητολογίας ΤΕΙ Αθήνας Καθηγήτρια Αισθητικής - Πιστοποίησης Εισηγήτρια Σεμιναρίων
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ