EPDermaCare Voucher

Σημαντικότερες τεχνικές στο μόνιμο μακιγιάζ

Εύη Ζάρπα στις 30-09-2023

Σημαντικότερες τεχνικές στο μόνιμο μακιγιάζ Συχνά τα πιο <<απλά πράγματα>> κάνουν τη μεγαλύτερη εντύπωση, το ίδιο και το μόνιμο μακιγιάζ. Ο Holgers συμβουλεύει ότι με την ίδια λογική μπορούμε να κάνουμε πιο γοητευτικό ένα πρόσωπο χρησιμοποιώντας ανοιχτόχρωμα εφέ και χαρίζοντας φως, νεανική όψη και μια Τρίτη διάσταση στο πρόσωπο.   Το μόνιμο μακιγιάζ γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και ενδιαφέρει και όλο περισσότερες πελάτισσες και πελάτες για τις μεθόδους μακιγιάζ μεγάλης διάρκειας.   Αλλά οι επιθυμίες των πελατών πηγαίνουν πέρα από τις συμβατικές τεχνικές όπως το βάψιμο της γραμμής του βλεφάρου, του περιγράμματος των χειλιών και το γύρισμα των βλεφαρίδων προς τα επάνω. Η απαίτηση για φυσικότητα αναδεικνύει την προσωπικότητα, την ιδιαιτερότητα του καθενός. Η <<μυημένη καταναλώτρια>> θέλει αυτό που αγοράζει να είναι ξεχωριστό και να αξίζει τα χρήματά του.   Τα τελευταία χρόνια έχω δουλέψει κάποιες τεχνικές όπως το lifting φρυδιών, οι σαμπανιζέ τόνοι, το χρυσό μολύβι ματιών, τα περλέ εφέ στα μάτια και τα φωτεινά χείλια, που δουλεύονται πολύ διακριτικά και δίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.  

Χείλη

Ειλικρινά οι νεαρές πελάτισσες λατρεύουν το φυσικό look για τα χείλη τους. Ο χρωματισμός του περιγράμματος των χειλιών ή μια σκίαση δεν έχουν σε αυτή την περίπτωση το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να δώσω περισσότερο όγκο και πιο σαφές σχήμα χωρίς να χρησιμοποιήσω περίγραμμα, προτείνω ένα ανοιχτό χρώμα στο επάνω χείλος liplight) και ένα ανασήκωμα στις γωνίες του στόματος.   Για το σκοπό αυτό, σχημάτισα πρώτα με ένα applicater μια γραμμή αναφοράς χαμηλότερα κατά το μήκος του ορίου του σχεδίου (διατηρήστε μια απόσταση από το κόκκινο των χειλιών περίπου 0.5-1 mm) Έπειτα απλώστε το χρώμα τονισμού με μία τεχνική διαφάνειας όπως π.χ. την τεχνική skin -on –skin (μια τεχνολογία σκίασης, στην οποία δουλεύετε με δείχτη και χωρίς περίγραμμα)ή μια τεχνολογία με την οποία με την οποία χρωματίζουμε σε ανοιχτούς κύκλους. Εάν χρειάζεται αυτή η τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανοιχτόχρωμο δέρμα, ωστόσο δεν θα έχει το ίδιο αστραφτερό αποτέλεσμα.  

Μάτια

Στις πιο ώριμης ηλικίας πελάτισσες τα μάτια είναι συχνά κουρασμένα και σκοτεινά. Μια φωτεινή σκιά επαναφέρει τη νεανικότητα και την φρεσκάδα, εάν χρησιμοποιήσουμε φωτεινή σκιά στο εσωτερικό τμήμα του κινητού βλεφάρου. Ανέπτυξα αυτήν την τεχνολογία, για να πετύχω ένα οπτικά θετικό αποτέλεσμα στις πελάτισσες με πεσμένα βλέφαρα, που μόνο ένα μολύβι ματιών σε σκούρο τόνο δεν το πετυχαίνει. Επίσης, σήμερα μπορούμε με το μόνιμο μακιγιάζ να δώσουμε την αίσθηση του περλέ αποτελέσματος και της χρυσαφιάς λάμψης. Οι πλέον σύγχρονες τεχνικές με εργαλεία και οι καλλιτεχνικές εφαρμογές με υψηλής ποιότητας βαφές μακιγιάζ βοηθούν ένα δημιουργικό μυαλό και ένα εκπαιδευμένο χέρι να κάνει εύκολα πραγματικότητα χιλιάδες ιδέες. Έτσι μπορεί κανείς με τη χρησιμοποίηση σκιών που ταιριάζουν μεταξύ τους να πετύχει μια αίσθηση αντανάκλασης glitter και περλέ με τη βοήθεια της τεχνικής διάστιξης. Αυτό χρειάζεται εξάσκηση, αλλά για ένα ήδη εκπαιδευμένο μυαλό αυτή η τεχνική είναι ιδιαιτέρα ελκυστική, ώστε οι περισσότερες πελάτισσες, σύμφωνα με την υπάρχουσα εμπειρία, την ερωτεύονται μετά από μερικές εφαρμογές. Προσωπικά βρίσκω τον συνδυασμό των κίτρινων και πράσινων τόνων ιδιαίτερα όμορφο σε σταρένιο δέρμα με ανοιχτά καφέ ή πράσινα μάτια. Επίσης, πολύ καλά ταιριάζουν οι ασημένιες αποχρώσεις.

Φρύδια

Για μεγαλύτερη ακρίβεια και προσοχή ή για να ανορθώσετε ή να τα ανασηκώσετε οπτικά, συστήνω τη χρήση highlight τεχνικών για φρύδια. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιτυγχάνουμε την ιδανική διαβάθμιση από το φυσικό χρώμα του δέρματος για τα βλέφαρα, αλλιώς η highlight τεχνική θα φαίνεται επίπεδη και επιτηδευμένη. Η τέχνη σε αυτή την περίπτωση είναι να εφαρμόζουμε την σκιά τονισμού απαλά σαν νερομπογιά .   Holger Hoffmann: Make up Artist Δημοσιευμένο στο περιοδικό: Beauty Forum
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ