EPDermaCare Voucher
Ρασούλ Λασποθεραπεία Είναι μια παραδοσιακή αραβική τελετουργία που στηρίζεται στην κουλτούρα της Ανατολής. Προσφέρει θεραπεία στην επιδερμίδα και αποτοξίνωση στον οργανισμό. Ο ατμός που δημιουργείται, προέρχεται από φρέσκα βοτανα που ζεσταίνονται σε κάποια “ειδικά” σκεύη. Κάνουνε χρήση 6 διαφορετικών μασκών τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα, που προέρχονται από την γη και μπαίνουν σε συγκεκριμένα σημεία. Στο τέλος της θεραπείας ο ασθενής καταβρέχεται από μια τροπική βροχή που πέφτει από την οροφή. Η θεραπεία αυτή παρέχει στο σώμα τόνωση, απολέπιση, ενυδάτωση και αποτοξίνωση. Επίσης χαλαρώνει, εξαγνίζει και καθαρίζει την ψυχή.   Οι λάσπες που χρησιμοποιούνται προσφέρουν θεραπεία στην επιδερμίδα, είναι φυσικές, αφού προέρχονται από την γη, μαζεύονται από διάφορα μέρη του κόσμου και γι’ αυτό έχουν και διαφορετικές ιδιότητες. Είναι εμπλουτισμένες με ιζήματα που δημιουργήθηκαν με τον χρόνο και τους οφείλουν το χρώμα τους. Έχουν απορροφητικές και προσροφητικές ιδιότητες και γι’ αυτό χρησμοποιούνται οι “κατάλληλες” λάσπες στον κάθε τύπο δέρματος. Επίσης έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν προκαλούν αλλεργίες.   Τα μέρη του σώματος που μπαίνουν οι λάσπες είναι:  
  1. Στο πρόσωπο και το σώμα όπου χρησιμοποιούμε λάσπες με λεπτή υφή που αναζωογονούν και βοηθούν στην ααποβολή διάφορων τοξινών.
  1. Στο στήθος και το ντεκολτέ όπου οι λάσπσες που βάζουμε κάνουν σύσφιξη του δέρματος διώχνουν τις φλεγμονές και βοηθούν στην ενδυνάμωση των συνδετικών ιστών. Εξ’ αιτίας της χαμηλής τους θερμοκρασίας, μειώνουν τους καρδιακούς παλμούς στο επιθυμητό επίπεδο.
  1. Στην κοιλιά και το στομάχι όπου χρησιμοποιούμε μια ζεστή λάσπη η οποία είναι επικουρική στους πονόκοιλους και δημιουργεί μια υπεραιμία.
  1. Στα χέρια με σκοπό την αποβολη των τοξινών και αφήνει ένα βελούδινο δέρμα.
  1. Στα πόδια όπου μαλακώνει και απαλύνει το δέρμα.
  1. Στους αγκώνες, τα γόνατα και τις πατούσες όπου οι λάσπες εδώ χρησιμοποιούνται για την απολέπιση του δέρματος αφήνοντάς το μαλακό.
  Το ατμόλουτρο έχει ευεργετικά αποτελέσματα:  
  1. Στο αναπνευστικό σύστημα
  1. Στην επιδερμίδα
  1. Στο στρες
  1. Στους αρθριτικούς πόνους και στην αποτοξίνωση
  1. Στους ταλαιπωρημένους μύες
  1. Στο ανοσοποιητικό σύστημα
  1. Στην ενεργοποίηση της κυτταρικής παραγωγής
  1. Στην αποφυγή αλλεργιών
  1. Στον μεταβολισμό
  1. Στην αύξηση της ελαστικότητας των συνδετικών ιστών
  1. Στην ψυχική και πνευματική ισορροπία
      Χαράλαμπος Καλλίνικος Φυσικοθεραπευτής
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ