EPDermaCare Voucher
Ρέικι Το ρέικι είναι μια μέθοδος θεραπείας, που διαφέρει από όλες τις άλλες.  Στο ρέικι, δε γίνεται προσπάθεια για επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων, αλλά η θεραπεία κατευθύνεται από μόνη της, όπου είναι απαραίτητη.  Μέσω μιας ήπιας τεχνικής με τη χρήση των χεριών, τα οποία δεν εφαρμόζουν ασκήσεις ή πιέσεις, το ρέικι, φέρνει ηρεμία και ισορροπία σε σώμα και πνεύμα.  Το ρέικι, βασίζεται στην αντίληψη μιας συμπαντικής ζωτικής δύναμης, το τσι.  Οι θεραπευτές αντλούν ενέργεια από το σύμπαν και την αφήνουν μέσω των χεριών τους να περάσει στο άτομο και να το θεραπεύσει.   Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας, οι θεραπευτές χρησιμοποιούν συγκεκριμένες θέσεις των χεριών, οι οποίες αντιστοιχούν στο σώμα, τα όργανα και τα τσάκρας.  Εξισορροπώντας τα τσάκρας και το ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το σώμα, η ενέργεια του ρέικι, δύναται να ανακουφίσει από σωματικές και συναισθηματικές ενοχλήσεις.   Οι πέντε αρχές του ρέικι, είναι οι ακόλουθες και αφορούν στο σήμερα.  
  1. Δεν πρέπει να ανησυχούμε για το σήμερα, ούτε για το αύριο.
 
  1. Δεν πρέπει να θυμώνουμε για σήμερα.
 
  1. Θα πρέπει να είμαστε τίμιοι και να μη βλάπτουμε τους άλλους, ή το περιβάλλον.
 
  1. Θα πρέπει να τιμάμε την οικογένεια και τους γύρω μας.
 
  1. Θα πρέπει να δείχνουμε ευγνωμοσύνη στα πάντα γύρω μας και να είμαστε ευχαριστημένοι για ότι διδασκόμαστε από αυτά.
  Κλείνοντας να πούμε, ότι το ρέικι, λόγω του ότι δεν περιλαμβάνει έντονες πιέσεις και ασκήσεις δεν έχει αντενδείξεις εφαρμογής.  Αντιθέτως μπορεί να βελτιώσει τη γενικότερη υγεία και να οδηγήσει στην ευεξία.     Ηρακλής Καραβασιλειάδης Holistic Therapist Πηγές: hoslisticlife 2004-2010
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ