EPDermaCare Voucher

Οργάνωση χώρου μανικιούρ – πεντικιούρ

Εύη Ζάρπα στις 30-09-2023

Οργάνωση χώρου μανικιούρ – πεντικιούρ Όταν μπαίνουμε σ’ έναν χώρο για να κάνουμε μανικιούρ, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι είναι κατάλληλα εξοπλισμένος. Πάμε να δούμε λοιπόν τι πρέπει να έχει ένας σωστά εξοπλισμένος χώρος περιποίησης άκρων, ώστε να γίνει σωστό μανικιούρ ή πεντικιούρ.   Μανικιούρ
  1. Ειδικό τραπέζι για μανικιούρ: Πρέπει να βολεύει και τον πελάτη και τον επαγγελματία. Μερικά από αυτά τα τραπεζάκια έχουν επιπλέον συρταράκια, ειδικές θέσεις για υλικά και δυνατότητα εφαρμογής λάμπας.
  2. Καρέκλα ή σκαμπό για τον επαγγελματία και καρέκλα για τον πελάτη : Πρέπει και τα 2 καθίσματα να είναι αναπαυτικά και να έχουν δυνατότητα αυξομειώσεις του ύψους τους, για να προσφέρουν άνεση και ξεκούραστη θέση.
  3. Μπολ για τα δάχτυλα: Υπάρχουν πλαστικά και γυάλινα μπολ. Πρέπει να είναι ανοικτό με ειδικές βάσεις για τα δάχτυλα και για να στηρίζεται το χέρι του πελάτη. Τοποθετείται ζεστό νερό, απολυμαντικό υγρό και ίσως κάποιο σαπούνι για να μαλακώσει το επωνύχιο.
  4. Μαξιλάρι ειδικό για μανικιούρ: Είναι μικρού μεγέθους μαξιλάρι, ειδικά φτιαγμένο για να ακουμπά η πελάτισσα το χέρι της για ένα άνετο μανικιούρ.
  5. Πετσέτες : Κάθε πελάτης έχει την δική του πετσέτα. Υπάρχουν και πετσέτες μιας χρήσεως η οποία μετά πετιέται.
  6. Δοχείο για βαμβάκι: Πρέπει να υπάρχει ένα δοχείο στο οποίο τοποθετείται το βαμβάκι.
  7. Ηλεκτρικός στεγνωτήρας : Βοηθά να στεγνώσουν τα νύχια πιο γρήγορα.
  8. Εξαρτήματα αποστείρωσης: Κλίβανος ή υγρός απολυμαντήρας.
  9. Καλαθάκι αχρήστων: Πρέπει να υπάρχει ώστε να μην γεμίζουμε το τραπεζάκι μας με άχρηστα αντικείμενα, και διατηρείται και καθαρός ο χώρος μας.
  Πεντικιούρ Για το πεντικιούρ πρέπει να υπάρχει μια καρέκλα η οποία να έχει ρυθμιζόμενο υποπόδιο και ρυθμιζόμενη πλάτη για να μην κουράζεται ο πελάτης μας. Καθώς και μια λεκάνη στην οποία βάζουμε ζεστό νερό και άλατα. Σε επόμενα άρθρα θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά.   Ζάρπα Μαρία Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής – Μανικιούρ – Πεντικιούρ Κάτοχος κρατικής πιστοποίησης
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ