EPDermaCare Voucher
Μονιμο μακιγιαζ

Τα άτομα που ωφελούνται από το μόνιμο μακιγιάζ είναι:

  1. Ο καθένας που θέλει να κάνει μια φυσική αύξηση στην εμφάνισή του, νέος ή ηλικιωμένος.
  1. Όσοι θέλουν να κερδίζουν καθημερινά χρόνο.
  1. Όσοι έχουν αραιά ή πολύ ελαφριά φρύδια.
  1. Όσοι είναι αλλεργικοί στα καλλυντικά.
  1. Όσοι έχουν ευαισθησία στα μάτια.
  1. Όσοι έχουν αραιά μαστίγια.
  1. Όσοι έχουν οπτικούς περιορισμούς.
  1. Δεν έχουν σταθερά χέρια ή έχουν αρθριτικά.
  1. Όσοι είναι διασκεδαστές, ηθοποιοί και “πρότυπα”.
  1. Όσοι θέλουν να φαίνονται πάντα φυσικά όμορφοι.
  1. Όσοι θέλουν την ευκολία στην σύνθεση που δεν θα λεκιάσει, λερώσει ή ξεβαφτεί.
  Σε περίπτωση εγκαύματος και από την στιγμή που έχει γίνει η επούλωση του δέρματος ή έχει περάσει ένας χρόνος από την επέμβαση για την αποκατάστασή του με μόσχευμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μικροεπέμβαση της φυσικής χρωμάτωσης με βασικό σκοπό να κάνουμε το μόσχευμα να μην διαφέρει χρωματικά από το υπόλοιπο δέρμα της περιοχής.   Όσον αφορά τα φρύδια το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να διορθώσει, να προσθέσει, να τονίσει ή να αλλάξει το σχήμα τους τονίζοντας τα χαρακτηριστικά και την φυσιογνωμία του προσώπου σας.  
  • Η εφαρμογή του μόνιμου χρώματος στην βάση των βλεφαρίδων τονίζει τα μάτια και είναι πάντα μακιγιαρισμένα.
  Σε ότι έχει να κάνει με τον διακείμενο ιστό του στήθους, μετά το τέλος της επέμβασης για την αποκατάσταση της περιοχής, η φυσική χρωμάτωση είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την δημιουργία ή τον χρωματισμό της περιοχής γύρω από την θηλή του στήθους, πράγμα που βοηθάει στην κάλυψη πιθανών σημαδιών ή ουλών και την καλύτερη εμφάνιση.   Με το μόνιμο μακιγιάζ μπορούμε να διορθώσουμε τις φυσικές γραμμές των χειλιών, να τις τελειοποιήσουμε και να έχουμε ένα τέλειο και νεανικό στόμα. Επίσης το κραγιόν παραμένει σταθερό, αφού μειώνονται σημαντικά οι κάθετες ρυτίδες που παρουσιάζονται γύρω από τα χείλη. Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να προστεθεί σε ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών.   Η αποκατάσταση μιας βλάβης στο πρόσωπο ή το σώμα μπορεί να γίνει με μόνιμο μακιγιάζ (δορθωτικό μακιγιάζ). Παρέχει την δυνατότητα στα άτομα αυτά να ξαναδούν τον εαυτό τους, μέσα από την διόρθωση σημαδιών από τραυματισμούς, εγκαύματα, λεύκη, αλωπεκία ή ανάπλαση της θηλής του μαστού μετά από κάποιο χειρουργείο. Επίσης μπορούμε να καλύψουμε προηγούμενες δουλειές που θεωρούμε ανεπιθύμητες.   Πάντως, ανάλογα με την περίπτωση η φυσική χρωμάτωση μπορεί να αναζωογονήσει την περιοχή και να βελτιώσει το χρώμα των ουλών ή των ιστών των διάφορων σημαδιών.   Οι χρωστικές που θα χρησιμιοοποιήσει ο καλλιτέχνης είναι φτιαγμάνες ειδικά για καλλυντική εφαρμογή. Υπάρχουν πάνω από πενήντα διαφορετικές χρρωστικές ουσίες και σκιές και ο κατάλογος αυξάνεται. Αν και παίρνουν έγκριση για χρήση σε καλλυντικά διάφορες πρόσθετες ουσίες, καμία δεν εγκρίνεται για έγχυση στο δέρμα. Τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε κάποιες άλλες χώρες, τόσο τα μελάνια όσο και οι χρωστικές ουσίες υπόκεινται στον FDA κανονισμό ως καλλυντικά και πρόσθετες ουσίες χρώματος.   Αρκετές φορές έχουμε καλά αποτελέσματα που συχνά μιμούνται τα τοπικώς εφαρμοζόμενα καλλυντικά. Η ικανότητα και η εμπειρία του καλλιτέχνη είναι το σημαντικότερο πράγμα. Πριν γίνει η εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ καλό θα ήταν ο πελάτης να γνωρίζουν τα πιθανά προβλήματα που είναι πιθανό να παρουσιαστούν κατά την αφαίρεσή του, αργότερα και των πιθανών περιπλοκών που μπορεί να ακολουθήσουν. Όπως και το τατουάζ δεν είναι απαραίτητο να τελειώσει σε μια συνεδρία και να έχει μια μικρή ταλαιπωρία.  
  • Το αποτέλεσμα ίσως φανεί λίγο “σκληρό” αρχικά, αλλά γίνεται πιο φυσικό μετά από μερικές εβδομάδες.
  Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορούν να επιρρεάσουν την μακροζωΐα ενός μόνιμου μακιγιάζ όπως είναι η έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες (ήλιος, θάλαμοι μαυρίσματος…), διάφορά φάρμακα, υπερβολική ξηροδερμία το κάπνισμα κλπ. Τα χρώματα ίσως φανούν πιο σκοτεινά τις πρώτες ημέρες, αλλά μετά φωτίζουν σε ένα φωτεινότερο και φυσικό αποτελεσμα κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.   Ο πόνος κατά την διαδικασία του μόνιμου μακιγιάζ εξαρτάται από το κατώτατο όριο του πόνου σε κάθε άτομο. Πάντως κάποια τεχνητά αναισθητικά, που χρησιμοποιούνται στην περιοχή μπορούν να μειώσουν την ταλαιπωρία.   Επιμέλεια άρθρου Ζάρπα Ευαγγελία Πτ. Κοσμητολόγος - Αισθητικός
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ