EPDermaCare Voucher
Μακιγιάζ Νεράιδας

Κακιά νεράιδα

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο μακιγιάζ της κακιάς νεράιδας είναι ακριβώς αυτά που χρησιμοποιούνται και στο μακιγιάζ τηλεόρασης.  Η διαφορά και ταυτόχρονα η ιδιαιτερότητα αυτού του μακιγιάζ είναι ότι τα φρύδια πρέπει να έχουν ανοδική πορεία γι’ αυτό και τα κανονικά φρύδια του μοντέλου τα φράζουμε χρησιμοποιώντας κερί ή σαπούνι. Όταν χρησιμοποιήσουμε κερί, ένα μικρό κομμάτι πλάθεται μαζί με λίγο γαλάκτωμα . Του δίνουμε σχήμα και αφού χτενίσουμε ανοδικά τα φρύδια, τα περνάμε με ειδική κόλλα. Μετά τοποθετούμε το κερί και με λίγο γαλάκτωμα αρχίζουμε να του δίνουμε το σχήμα που θέλουμε και προσπαθούμε να το κάνουμε όσο το δυνατό πιο λείο και πιο καλυπτικό. Με ειδικό σφουγγάρι λάτεξ αφού στεγνώσει βάφουμε το κομμάτι του κεριού με make up ώστε να φαίνεται απόλυτα φυσικό. Αν χρησιμοποιήσουμε σαπούνι, παίρνουμε ένα κομματάκι σαπούνι, το βρέχουμε λίγο και το περνάμε πολλές φορές πάνω από τα φρύδια του μοντέλου. Το κάνουμε τόσες φορές μέχρι να εξαφανιστούν.  

Εφαρμογή του μακιγιάζ

Αφού σβήσουμε με έναν απο τους παραπάνω τρόπους τα φρύδια, περνάμε όλο το πρόσωπο με τη βοήθεια σφουγγαριού λάτεξ, με καλυπτικό make up έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας. Με σκούρο χρώμα δημιουργούμε έντονη σκίαση στις παρειές. Με λευκό καλυπτικό προσώπου και νωπό σφουγγαράκι λάτεξ τονίζουμε το κάτω βλέφαρο μέχρι τα ζυγωματικά. Στη συνέχεια πουδράρουμε με διάφανη πούδρα. Με μαύρο ή γκρι μολύβι, δημιουργούνται καινούρια φρύδια με ιδιαίτερα ανοδική πορεία. Απλώνουμε έντονη χρυσή σκιά σε όλο το βλέφαρο με ανοδική πορεία επίσης, που ακολουθεί και αυτή τα φρύδια. Το περίγραμμα των ματιών είναι έντονο και μαύρο. Κι αυτό όπως και η σκιά ακολουθεί την πορεία των φρυδιών. Τονίζουμε και το κάτω βλέφαρο με περίγραμμα ματιών αρκετά έντονο. Χρησιμοποιούμε βαφή βλεφαρίδων και επιπρόσθετα κολλάμε και ψεύτικες βλεφαρίδες ώστε να τονίσουμε ακόμη περισσότερο την πυκνότητά τους. Το ρουζ μπαίνει σε χρώμα έντονου καφέ ενώ τα χείλη περιγράφονται και βάφονται με κραγιόν. Πάνω από το κραγιόν βάζουμε lip gloss χρυσού χρώματος και ψεκάζουμε το πρόσωπο με σπρέι που περιέχει χρυσόσκονη.  

Καλή νεράιδας

Εδώ δεν είναι απαραίτητο να σβήσουμε τα φρύδια. Απλώνουμε απλά, το μέικ απ στο χρώμα της επιδερμίδας ή εαν τόνο πιο ανοιχτό, με νωπό σφουγγαράκι λάτεξ και σιάζουμε ελαφρά τις παρειές με το σκούρο διορθωτικό μέικ απ. Λευκό καλυπτικό προσώπου χρησιμοποιείται κάτω από τα μάτια μέχρι τα ζυγωματικά, πουδράρουμε με γυαλιστική πούδρα και η βάση μας είναι έτοιμη. Τα φρύδια τονίζονταιμε καφέ ή γκρι μολύβι. Απλώνουμε στα βλέφαρα γαλάζια ή ροζ σκιά γυαλιστερή και τοποθετούμε λευκή γυαλιστερή σκιά κάτω από τα φρύδια. Το περίγραμμα ματιών είναι λίγο έντονο και ελαφρώς με ανοδική πορεία ενώ στο κάτω βλέφαρο βάζουμε γαλάζιο ή ροζ μολύβι, που το σβήνουμε επιμελώς με πινέλο. Και εδώ χρησιμοποιείται μαύρη προσωρινή βαφή βλεφαρίδων αλλά και ψεύτικες βλεφαρίδες. Τοποθετείται λίγο ρουζ σε ροζ χρώμα, τα χείλη περιγράφονται επίσης με ροζ μολύβι χειλιών και τοποθετείται lip gloss. Τέλος και σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιούμε σπρέυ χρυσόσκονης για τα μαλλιά αλλά και το πρόσωπο.

Νεράιδα του δάσους

Σ ‘ αυτό το μακιγιάζ ζρησιμοποιούμε χρώματα σε πράσσινο τόνο.  Το πράσσινο ανοιχτό μπαίνει σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέμ την πλάτη και τα χέρια, εφ ‘ όσον είναι ακάλυπτα και στη συνέχεια τονίζουμε τα φρύδια με σκούρο πράσινο χρώμα. Με το ίδιο χρώμα βάφουμε τα βλέφαρα με ανοδική πορεία, ενώ με λεπτό πινελάκι τονίζουμε με πράσινο σκούρο το κάτω βλέφαρο. Αφού στεγνώσουν τοποθετούμε επάνω σ’ αυτά χρυσόσκονη με ζελέ σε πράσινο χρώμα. Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ των ματιών με πράσινη προσωρινή βαφή βλεφαρίδων και πράσινες μεγάλες ψεύτικες βλεφαρίδες. Με σκούρο πράσινο και μέτριο πινέλο δημιουργούμε σκίαση στις παρειές. Τέλος, με το ίδιο σκούρο πράσινο μακιγιάρουμε τα χείλη και βάζουμε το ίδιο ζελέ με χρυσόσκονη που βάλαμε και στα βλέφαρα. Το μακιγιάζ ολοκληρώνεται και σε αυτήν την περίπτωση με σπρέϋ χρυσόσκονης σε χρυσό χρώμα Με ειδικό πράσινο χρώμα σε σπρέϋ ψεκάζουμε τα μαλλιά και ρίχνουμε κι εκεί σπρέϋ χρυσόσκονης.  

Νεράιδα της θάλασσας

Κάνουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα με τη διαφορά ότι αντί για πράσσινο βάζουμε ανοιχτό και σκούρο μπλε χρώμα. Σε αυτό το μακιγιάζ μπορούμε να ζωγραφίσουμε στις παρειές κοχύλια ή αστερίες και να τα χρωματίσουμε με τα ανάλογα χρώματα.   Επιμέλεια κειμένου και μετάφραση Ζάρπα Μαίρη Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής Πηγές: makeupmagazine.com
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ