EPDermaCare Voucher
Κρυσταλλοθεραπεία Οι λίθοι εκπέμπουν μια έλξη η οποία είναι ακαταμάχητη προς όλους μας.Εκτός απ’την μεγάλη γοητεία έχουν και πολλες θεραπευτικές ιδιότητες.   Τί είναι κρυσταλλοθεραπεία   Η κρυσταλλοθεραπεία είναι μια μορφή ενεργειακής θεραπείας όπου εφαρμμόζεται από την αρχαιότητα. Η τεχνική αυτή βασίζεται στη φυσική ενέργεια που εκπέμπουν οι κρύσταλλοι. Κάθε κρύσταλλος κρύβει μέσα του μοναδίκες δυνάμεις που χρησιμοποιούνται για διάφορους θεραπευτικούς σκοπούς. Οι κρύσταλλοι που χρησιμοποιούνται κατανέμονται σε πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, οι οποίοι γενικά αποτέλουνται από φυσικά χημικά στοιχεία ίδια μ’αυτά του ανθρώπινου σώματος. Αυτή η ενέργεια που εκπέμπουν οι κρύσταλλοι έχει δονητικές ιδιότητες, ηλεκτρομαγνητικά κύματα…   Πού βοηθούν οι κρύσταλλοι   Η κρυσταλλοθεραπεία έχει θεραπευτικές ιδιότητες λόγω της χημικής σύστασης των ορυκτών που χρησιμοποιούνται. Έτσι μπορεί να βοηθήσει σε κάποια από τα πιο απλά μέχρι τα πιο δύσκολα ψυχοσωματικά προβλήματα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε μυοσκελετικά, ενδοκρινολογικά, γαστρεντερικά και αναπνευστικά προβλήματα,αυτοάνοσα νοσήματα, πεσμένο ανοσοποιητικό αλλά και σε καταθλιπτικές διαταραχές. Οι κρύσταλλοι λοιπόν σαν θεραπευτικό μέσο τονώνουν τον άνθρωπο ενεργειακά και ενδυναμώνουν την σκέψη του. Έχουν την ικανότητα να επηρεάσουν τη ψυχική του διάθεση και να την επαναφέρουν σε ισσοροπία. Κάποιοι απ’τους κρυστάλλους που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν σε σωματικό, ψυχικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο είναι ο χαλαζίας, ο αμέθυστος, ο ακαταρίτης, η αμετρίνη, ο κιτρίνης, η aqua marina κ.α.   Στην πράξη Μερικοί από τους τρόπους εφαρμογής της είναι οι εξής:
  • Τοποθέτηση κρυστάλλων πάνω στα ενεργειακά κέντρα του ατόμου.
  • Τοποθέτηση απευθείας στο σημείο που δυσλειτουργεί ή έχει ανάγκη.
  • Ως κόσμημα για εντατική αγωγή.
  • Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες τεχνικές όπως reiki, μασάζ, λιθοθεραπεία, χρωματοθεραπεία και όποια άλλη τεχνική χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς.
  Κρύσταλλοι και Ενεργειακά Κέντρα (Chakra) Τέλος να σημειώσουμε ότι η κρυσταλλοθεραπεία είναι μια τεχνική που δεν παρουσιάζει μια στατική εικόνα, αλλά μια διείσδυση στη ύπαρξη ενός μοναδικού ανθρώπου, γι’αυτό και απαιτεί γνώση,εμπειρία και σεβασμό για τον άνθρωπο και τις κρυσταλλικές ενέργειες. Πρέπει λοιπόν να εφαρμόζεται από κάποιον εξιδικευμένο ειδικό και όπως κάθε ενναλακτική θεραπεία να μην αντικαθιστά την Ιατρική αλλά να συνεργάζεται με αυτήν. Εάν τα παραπάνω εφαρμοστούν τότε η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να επαναφέρει άμεσα και αποτελεσματικά την ενεργειακή ισσοροπία σε όλα τα επίπεδα δίνοντάς μας τη δυνατότητα να δούμε πιο βαθιά τον εαυτό μας, να κατανοήσουμε καταστάσεις και γεγονότα,να απελευθερωθούμε από αρνητικές πεποιθήσεις και να προχωρήσουμε ελεύθεροι προς το καλύτερο που μπορούμε να εκφράσουμε.   Σύνταξη και επιμέλεια άρθρου: Κατερίνα Κουτρουλού, Μαρία Ψυχογιού, Ράνια Καρακώστα, σπουδάστριες τμήματος Β. Φυσικοθεραπευτών – ΕΠΑ.Σ Αθηνών
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ