EPDermaCare Voucher
Θεραπεία χρυσού Οι φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες του χρυσού συνδυασμένες με την τεχνολογία είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργίας της 24 καρατίων χρυσοθεραπείας. Αυτή η μοναδική αναζωογονητική θεραπεία χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων συστατικών, καθαρό χρυσό 24 καρατίων για ένα λαμπερό δέρμα. Αυτή η πολυτελής 100% φυσική θεραπεία εισάγεται σε πολυτελή spa στην Αμερική και κλινικές ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Μέσα στην ιστορία ο χρυσός ήταν γνωστός για τις θεραπευτικές και καλλυντικές του ιδιότητες. Στα χρόνια της Κλεοπάτρας ο καθαρός χρυσός ήταν «εργαλεία» για τη διατήρηση του νεανικού δέρματος. Οι ιστορικοί αναφέρουν ότι η Κλεοπάτρα κοιμόταν με μάσκα χρυσού κάθε βράδυ. Στην Αρχαία Ρώμη βάλσαμα χρυσού χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών προβλημάτων Επιπρόσθετα ο χρυσός θεωρούνταν φάρμακο και κλειδί για τη νεότητα στην Αρχαία Κίνα καθώς η βασίλισσα της δυναστείας Ching χρησιμοποιούσε το χρυσό στο πρόσωπό της κάθε μέρα. Παρόλο που ο χρυσός έχει εμφανέστατα πολλές ιδιότητες και πλεονεκτήματα, μέχρι σήμερα δεν έιχε χρησιμοποιηθεί στις μοντέρνες θεραπείες προσώπου καθώς είναι πολύ δύσκολο να διαλυθεί και να διεισδύσει στο δέρμα. Τα παραδοσιακά συστήματα μεταφοράς δεν είναι αποτελεσματικά. Γι’ αυτό οι εταιρείες χρησιμοποιούν συγκεκριμένα συστατικά τα οποία είναι μεταφορείς ουσιών οι οποίοι ενισχύουν τις δυνατότητες του χρυσού και τα πλεονεκτήματά του στο δέρμα.

Τα πλεονεκτήματα του χρυσού

Αντιγηραντική, συσφικτική δράση: Ο χρυσός επιβραδύνει τη διαδικασία της μείωσης του κολλαγόνου και την αποσύνθεση της ελαστίνης προλαμβάνοντας έτσι τη γήρανση. Ενεργοποιεί επίσης την ανάπτυξη κυττάρων στο βασικό στρώμα της επιδερμίδας για την εν γένει αναζωογόνηση και σύσφιξη του δέρματος. Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων: η ενυδατική φόρμουλα που έχουν οι συνθέσεις αυτών των καλλυντικών «φυλακίζουν» την υγρασία για ένα υγιές, απαλό και λαμπερό δέρμα. Μείωση των κηλίδων-πανάδων από τον ήλιο και την ηλικία: Από το 1929 ο χρυσός χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας μειώνοντας τις φλεγμονές. Οι αντιφλεγμονώδεις λοιπόν ιδιότητες του χρυσού μειώνουν τις φλεγμονές, ενώ παράλληλα επιβραδύνουν την έκκριση μελανίνης και έτσι μειώνονται οι κηλίδες της ηλικίας. Δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες: Ο χρυσός προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση, έχοντας ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, πολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες. Λάμψη χρυσού: Φωτεινό δέρμα.   Μαρία Κωνστανταρίδου Δ/ντρια Τμήματος Αισθητικής της Pharmaplace Ελλάς Α.Ε. Πηγή: Περιοδικό «Αισθητική Σήμερα»
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ