EPDermaCare Voucher

Η χρήση των laser στη ανάπλαση του δέρματος

Εύη Ζάρπα στις 30-09-2023

Η χρήση των laser στη ανάπλαση του δέρματος Η συνεχώς εξελισσόµενη τεχνολογία των lasers έχει επεκτείνει τις εφαρµογές της και σήµερα πλέον χρησιµοποιούνται ακόµη και για λόγους αισθητικής. Τα lasers εφαρµόστηκαν για πρώτη φορά για την ανανέωση του δέρµατος (µείωση των ρυτίδων), γεγονός που γρήγορα κέντρισε το ενδιαφέρον των γιατρών. Tο laser που χρησιµοποιείται κατά κύριο λόγο σήµερα είναι το laser CO2. Το laser CO2 µπορεί να χρησιµοποιηθεί ως laser εστίασης δέσµης (focused) ή µη εστίασης δέσµης (defocused). Το laser εστίασης δέσµης χρησιµοποιείται στον τοµέα της αισθητικής (αναζωογόνηση του δέρµατος) χρησιµοποιώντας "laserbrasion" (γρήγορος παλµός της ακτίνας laser). Χρησιµοποιείται για την αντιµετώπιση των σηµαδιών ακµής, των λεπτών γραµµών (σηµάδια), των ρυτίδων και των εγκαυµάτων. Το laser µη εστίασης δέσµης έχει παλµό λιγότερο έντονο. Αφαιρεί τα λεπτά πολύ επιφανειακά στρώµατα του δέρµατος χωρίς βαθύτερη διείσδυση. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί για να αντιµετωπίσει διάφορες άλλες δερµατικές αλλοιώσεις.
  • Ο συνδυασµός Nd-YAG 1064 nm και Εr:YAG 2940 nm αποδίδει το µέγιστο φάσµα θεραπευτικών εφαρµογών στην αισθητική δερµατολογία και στη δερµατοχειρουργική. Συνδέεται µε συσκευή ψύξης. Η συσκευή προσφέρεται για τη θεραπεία της ακµής.
  • ∆υνατότητα σύνδεσης µε ψυκτική συσκευή και scanner
  • Με τη βοήθεια του Er:YAG αφαιρεί τις ουλές της ακµής και έτσι ολοκληρώνει τη θεραπεία.
  Ζάρπα Ευαγγελία Πτυχ. Αισθητικός - Κοσμητολόγος ΤΕΙ Αθήνας Καθηγήτρια Αισθητικής - Πιστοποίησης Εισηγήτρια Σεμιναρίων
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ