EPDermaCare Voucher

Ηλεκτροθεραπεία προσώπου ως μία μη χειρουργική ανόρθωσή του

Εύη Ζάρπα στις 30-09-2023

Ηλεκτροθεραπεία προσώπου ως μία μη χειρουργική ανόρθωσή του Στην πράξη αποτελεί μια απόλυτη μη χειρουργική ανόρθωση προσώπου καθώς συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της κατάλληλης τόνωσης των μυών με αύξηση της υγρασίας και αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό μονοφασικού σήματος και μικροπαλμών, η επαναστατική θεραπεία των μόλις 15 λεπτών συνήθως, ελαττώνει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και το στόμα και ανορθώνει το σακουλιασμένο δέρμα και τους μύες του προσώπου. Ο ήπιος ερεθισμός που ασκείται, προκαλείται από μια σειρά περιστρεφόμενων σημάτων, παλμούς και ασκήσεις οι οποίοι δυναμώνουν, τονώνουν τους εν τω βάθει και επιπολείς μύες, προσφέροντας μια ιδανική ανόρθωση και τόνωση όλου του προσώπου. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Για πλήρη ανόρθωση και τόνωση, απαιτείται μια σειρά από 9 ως 12 θεραπείες, με ρυθμό τρεις φορές την εβδομάδα. Στη συνέχεια μια θεραπεία το μήνα θεωρείται ικανοποιητική για την διατήρηση των αποτελεσμάτων. Τοποθέτηση ηλεκτροδίων προσώπου Πριν ξεκινήσετε την τοποθέτηση των ηλεκτροδίων στο πρόσωπο απομακρύνετε τις τρίχες από αυτό, περάστε το με ένα βαμβάκι με χλιαρό νερό και βεβαιωθείτε ότι το έχετε σκουπίσει καλά, ώστε να είναι απόλυτα στεγνό. Αφήστε στη συνέχεια το δέρμα να ξεκουραστεί για περίπου 5 λεπτά. Αφού τοποθετήσετε σωστά τα ηλεκτρόδια στις αντίστοιχες εξόδους του μηχανήματος, τοποθετήστε τα μικροηλεκτρόδια στο πρόσωπο όπως θα περιγράψουμε παρακάτω. Πρέπει να προσέξετε να μην ασκείται τάση επάνω στα ηλεκτρόδια από τα καλώδια ώστε αυτά να έχουν την καλύτερη δυνατή σταθεροποίηση. Καλό θα είναι να περάσετε τα καλώδια πίσω από το κεφάλι του πελάτη. Η τοποθέτηση των ηλεκτροδίων γίνεται ως εξής:
  1. Τα ηλεκτρόδια τοποθετούνται επάνω από το φρύδι με το κάτω ηλεκτρόδιο να βρίσκεται στην ίδια σειρά με την κάτω γωνία του φρυδιού. Βεβαιωθείτε ότι κατά την εφαρμογή της θεραπείας γίνεται ορατή μία ελαφριά ανύψωση του φρυδιού.
  2. Τα ηλεκτρόδια τοποθετούνται ακριβώς κάτω από τα ρουθούνια και προς τις γωνίες του στόματος. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας το άνω χείλος του στόματος θα πρέπει να σακουλιάζει και οι γωνίες του στόματος θα πρέπει να ανυψώνονται.
  3. Τα ηλεκτρόδια τοποθετούνται στο σαρκώδες τμήμα του μάγουλου. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας οι μύες θα πρέπει να ανυψώνουν ελαφρά το μάγουλο και να διεγείρουν τους λεπτούς μύες που βρίσκονται κάτω από το μάτι.
  4. Τα ηλεκτρόδια τοποθετούνται στο σαγόνι, στη μέση της απόστασης ανάμεσα στο στόμα και το αυτί. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας οι μύες θα πρέπει να σηκώνουν τη γωνία του στόματος και να σφίγγουν τη γραμμή του πηγουνιού.
  5. Τα ηλεκτρόδια τοποθετούνται στην κοιλότητα του λαιμού, κοντά στους μεγάλους μύες που συνδέουν το σαγόνι με το υοειδές οστό. Ανοίξτε τους ρυθμιστές της έντασης μέχρις ότου αισθανθείτε ένα ελαφρύ τράβηγμα των μυών του λαιμού.
  Επιμέλεια κειμένου: Ζάρπα Ευαγγελία Αισθητικός – Κοσμητολόγος Καθηγήτρια αισθητικής – Εισηγήτρια σεμιναρίων Πηγή: Εγχειρίδιο οδηγιών μηχανήματος ηλεκτροθεραπείας “ Ultratone”
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ