EPDermaCare Voucher
Διατάσεις για τα χέρια Τις μυϊκές ομάδες των άνω άκρων τις χρησιμοποιούμε καθημερινά πάρα πολύ. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το γυμναστήριο. Απλώς σκεφτείτε τις φορές που έχετε σηκώσει ψηλά τα χέρια σας για να κατεβάσετε κάτι από ένα ψηλό σημείο ή πόσες φορές τραβήξατε κάτι δυνατά προς το μέρος σας.  

Διάταση για δικέφαλο βραχιόνιο

  Από όρθια ή καθιστή στάση, ανοίξτε τα χέρια σας στο πλάϊ, κρατώντας τα τεντωμένα και με τους αντίχειρες να κοιτάνε πάνω. Γυρίστε τις παλάμες σας, με τους αντίχειρες να κοιτάνε κάτω αυτή την φορά. Θα πρέπει να νιώσετε ένα ελαφρύ τράβηγμα στους δικεφάλους.

Διάταση για τρικέφαλο

  Ευρισκόμενοι στην ίδια θέση λυγίστε τον έναν αγκώνα, φέρνοντάς τον πίσω από το κεφάλι. Με το άλλο χέρι, πιέστε ελαφρά τον αγκώνα. φροντίστε το λυγισμένο χέρι να παραμένει “κλειστό”. Πρέπει να νιώσετε ένα τράβηγμα στον τρικέφαλο. Παραμείνετε για μερικά δευτερόλεπτα και επαναλάβετε και στο άλλο χέρι.

Διάταση ώμων

  Από όποια θέση σας βολεύει (όρθιοι ή καθιστοί) φέρτε το ένα χέρι σας μπροστά από το στήθος, με φορά ελάχιστα διαγώνια προς τα κάτω. Με το άλλο χέρι, πιέστε τον αγκώνα σας μέχρι να νιώσετε ένα ελαφρύ τράβηγμα στην πλαϊνή πλευρά του ώμου. Παραμείνετε για μερικά δευτερόλεπτα και επαναλάβετε και με το άλλο χέρι.   Νίκος Στρατίκης Personal Trainer (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου "STUDIO PERSONAL TRAINING"
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ