EPDermaCare Voucher
Ασκήσεις στο vibration Σε μια συσκευή vibration μπορεί κάποιος να κάνει μια σειρά από ασκήσεις ώστε να γυμνάσει όλες τις μυϊκές ομάδες.  Παρακάτω περιγράφονται κάποιες από τις βασικότερες ασκήσεις που μπορούν να εφαρμοστούν. Κατακόρυφο μασάζ Στέκεστε στην κατακόρυφη στάση όρθιοι επάνω στο πιάτο του μασάζ κρατώντας το μπράτσο του μηχανήματος με τα χέρια. Η στάση αυτή ασκεί κυρίως συνολικά το σώμα. Οριζόντιο μασάζ Βάλτε τα δάχτυλα των ποδιών στο πιάτο του μασάζ και στηρίξτε το σώμα με τα δύο χέρια  στο έδαφος  (όπως φαίνεται  στο σχήμα) κρατώντας  έρπουσα στάση. Η στάση αυτή ασκεί κυρίως τον ώμο, το στήθος, τον βραχίονα και το επάνω μέρος του σώματος.

Μασάζ ποδιού-καμάρας

  Βάλτε το ένα πόδι επάνω στο μηχάνημα και το άλλο στο έδαφος κατακόρυφα (όπως φαίνεται στο σχήμα) κρατώντας το μπράτσο του μηχανήματος με τα χέρια. Η στάση αυτή ασκεί κυρίως τη μέση, το στομάχι και το μηρό. Μασάζ ποδιού Βάλτε το ένα πόδι επάνω στο μηχάνημα και το άλλο στο έδαφος (όπως φαίνεται στο σχήμα) κρατώντας τη μέση με μηχανήματος με τα δύο χέρια. Η στάση αυτή ασκεί κυρίως τη μέση, το στομάχι και το μηρό. Μασάζ οκλαδόν Στέκεστε σε στάση οκλαδόν επάνω στο πιάτο του μασάζ κρατώντας το μπράτσο του μηχανήματος με τα χέρια. Η στάση αυτή ασκεί κυρίως την πλάτη, τους  γλουτούς και τη γάμπα. Γονυκλινές μασάζ Στέκεστε γονυκλινείς βάζοντας τα δύο σας χέρια επάνω στο πιάτο του μασάζ. Η στάση αυτή ασκεί κυρίως το πόδι, τον ώμο, τον βραχίονα και το επάνω μέρος του σώματος. Χρόνοι και τρόπος άρθλησης ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα Είδος                                 Συχνότητα                              Χρόνος                              Ταχύτητα Κανονική άσκηση     1-3 χρόνους την ημέρα         5-20 λεπτά/φορά               Ομαλή ταχύτητα Μείωση πάχους         4-8 χρόνους την ημέρα        10-20 λεπτά/φορά                      Αργά   Επιμέλεια κειμένου Ζάρπα Ευαγγελία Πτυχ. Αισθητικός - Κοσμητολόγος Καθηγήτρια Αισθητικής-Πιστοποίησης Εισηγήτρια Σεμιναρίων
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ