EPDermaCare Voucher
Αποτρίχωση με υπερήχους Οι τρίχες στο πρόσωπο ήταν είναι και θα είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα, ενώ οι διαδικασίες αποτρίχωσης στο πιο ευαίσθητο σημείο επάνω μας, το πρόσωπο, μοιάζει με εφιάλτης. Παρακάτω θα μάθουμε τα πάντα για την επαναστατική μέθοδο αποτρίχωσης με υπέρηχους που κάνουν τέλεια την δουλειά χωρίς καθόλου πόνο.   Tο λέιζερ καθιερώθηκε ως η πιο διαδεδομένη μέθοδος αποτρίχωσης στα τέλη της δεκαετίας του '90, για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Το λέιζερ όμως ακριβώς επειδή όλες οι τρίχες δεν είναι στο ίδιο μήκος, απαιτεί πολλές επισκέψεις (περίπου 15-20 συνεδρίες) για να μπορεί να πει κάποιος ότι απαλλάχτηκε από τις αντιαισθητικές τρίχες του πρόσωπου του. Βέβαια μετά από 8-10 επισκέψεις σε διάστημα 4-6 εβδομάδων οι περισσότερες έχουν απαλλαχτεί σχεδόν ολοκληρωτικά.   Αν οι τρίχες είναι σκούρες τότε, ναι μεν μπορεί να φαίνονται περισσότερο όμως καταφέρνει κανείς να τις εξαφανίσεις, αν όμως έχει ανοιχτόχρωμες τρίχες όπως ξανθές ή λευκές, τότε το λέιζερ δεν είναι αρκετό για να απαλλαγεί οριστικά από αυτές. Η τεχνολογία λέιζερ δεν είναι αποτελεσματική στις ανοιχτόχρωμες τρίχες ειδικά να έχεις σκουρόχρωμο δέρμα γιατί πολύ απλά, το λέιζερ είναι αποτελεσματικός τρόπος αποτρίχωσης γιατί λειτουργεί καθαρά με την ενέργεια που εκπέμπει το λέιζερ που αντανακλάτε στο λευκό δέρμα γύρω από την τρίχα, αλλά απορροφάται από το σκουρόχρωμο χρώμα της τρίχας. Οι ανοιχτόχρωμες τρίχες δεν απορροφούν την ενέργεια, ενώ οι σκουρόχρωμες το απορροφούν τελείως, πράγμα που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε έγκαυμα. Αλλά αν σκουρόχρωμες τρίχες είναι "περικυκλωμένες" από ανοιχτόχρωμο δέρμα, τότε απορροφούν την ενέργεια που γίνεται θερμότητα, και καταστρέφει την τρίχα από τη ρίζα της καταστρέφοντας τον θύλακα της τρίχας, πράγμα που σημαίνει ότι η τρίχα σε εκείνο το σημείο δεν πρόκειται να ξαναβγεί.  
  • Μπορεί να έγιναν πολλές προσπάθειες για να μπορεί η τεχνική του λέιζερ να εφαρμοστεί και στις ανοιχτόχρωμες τρίχες αλλά καμία προσπάθεια δεν κατάφερε να εμποδίσει την τρίχα να επανεμφανιστεί.
Η νέα επαναστατική μέθοδος αποτρίχωσης όμως με υπέρηχους υπόσχεται να απαλλάξει και τις ξανθές ή λευκές τρίχες μια για πάντα! Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί υπερήχους μέσω μια συσκευής που μοιάζει με λαβίδα. Τα κύματα των υπερήχων φτάνουν στην κάθε τρίχα (αφού στην ουσία κάνει τις τρίχες να δρουν ως οδηγοί κύματος υπερήχων) και δρουν στη ρίζα της αφού χρησιμοποιείται ένας ειδικά κατασκευασμένο ακροδέκτης για να επικεντρώσει την ενέργεια ακριβώς στο στέλεχος της τρίχας, όπου η ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα. Έτσι η θερμοκρασίας στη ρίζα της τρίχας αυξάνεται και η τρίχα πέφτει και δεν ξαναεμφανίζεται.   Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, όπως εξομολογείται η Κάθριν Τζάκσον που είναι από τις πρώτες που δοκίμασαν την νέα μέθοδο αποτρίχωσης με υπέρηχους, έχει θεαματικά αποτελέσματα αφού υπήρχε πάντα η ανάγκη να εξαλειφθούν και οι ανοιχτόχρωμες τρίχες αλλά κυρίως: « δεν πρέπει να προσέχεις να μην σε δει ο ήλιος όπως με το λέιζερ ή να φορέσεις αντηλιακό μετά την επίσκεψη».   Επιμέλεια κειμένου: Ζάρπα Ευαγγελία Αισθητικός – Κοσμητολόγος ΤΕΙ Αθήνας Πηγή: Ελένη Αναστασάκη
Αξιολογήσεις (0)

Ενημερωθείτε για το πως θα διατηρήσετε την καλή υγεία του δέρματός σας, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Γνωρίστε φυσικά καλλυντικά υγείας και ομορφιάς, που έχουν ιδιαίτερα άμεσο αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. (CPNP Certified)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ